منوی دسته بندی

Elementor #389

شرایط دریافت ویزای همراه اتریش یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های افرادی است که قصد مهاجرت به این کشور را دارند. همان‌طور که می‌دانیم، برای مهاجرت به اتریش راه‌های متعددی وجود دارد. قبل از انتخاب هر یک از این راه‌ها، مهاجران بالقوه باید بررسی کنند که آیا امکان آوردن خانواده به عنوان همراه وجود دارد یا خیر. بنابراین، در این مقاله تلاش می‌کنیم شرایط اخذ ویزای همراه را مورد بررسی قرار دهیم. 

 

شرایط دریافت ویزای همراه اتریش

همسر و فرزندان مجرد زیر 18 سال افراد تحت تکفل محسوب شده و می‌توانند ویزای همراه اتریش را دریافت کنند. علاوه بر این، همسر باید حداقل 21 سال سن داشته باشد، مشابه با متقاضی اصلی. اکنون این سؤال مطرح می‌شود: چه کسانی می‌توانند به عنوان همراه در اتریش محسوب شوند؟ افرادی که برای مدت طولانی در اتریش زندگی کرده‌اند می‌توانند برای الحاق خانواده درخواست دهند. این افراد شامل موارد زیر هستند:

  • دارندگان کارت قرمز سفید قرمز
  • دارندگان کارت آبی (بلو کارت)
  • دارندگان کارت قرمز سفید قرمز پلاس
  • افراد خود اشتغال
  • صاحبان مشاغل سودآور
  • محققان دارای اقامت
  • افراد دارای اقامت بلند مدت (مانند دانشجویان)

نحوه درخواست ویزای همراه اتریش

خانواده‌ها می‌توانند با مراجعه به سفارت اتریش در کشور محل اقامت خود، درخواست الحاق خانواده را ارائه دهند. پس از تأیید صحت مدارک متقاضی، سفارت اتریش این مدارک را به مقامات مربوطه در اتریش ارسال می‌کند. پاسخ نهایی به این درخواست پس از بررسی نهایی توسط دولت اتریش به سفارت اعلام و به متقاضی اطلاع داده خواهد شد.

شرایط همراهی خانواده در اتریش

افرادی که دارای پاسپورت اتریشی هستند یا کسانی که آدرس فعلی در اتریش دارند، می‌توانند از داخل اتریش برای الحاق خانواده خود درخواست دهند. شرایط مورد نیاز برای همراهی خانواده در هر نوع اقامت، در ادامه بیان خواهد شد.

ویزای همراه برای دانشجویان در اتریش

دانشجویان می‌توانند بر اساس قانون مهاجرت اتریش برای اقامت همراهان خود اقدام کنند. مدت اعتبار ویزای همراه اتریش برابر با مدت اعتبار ویزای دانشجویی و تا پایان دوره تحصیل دانشجو خواهد بود. اکنون امکان درخواست ویزای همراه به‌طور همزمان با ویزای تحصیلی وجود دارد، به‌طوری که دانشجویان و همراهان آن‌ها می‌توانند برای سفر مشترک به اتریش اقدام کنند.

لازم به ذکر است که متقاضی باید مبلغ ۱۳,۵۰۰ یورو را در حساب خود در اتریش به عنوان حمایت مالی برای الحاق همسر خود اثبات کند. در اتریش، همراه دانشجو اجازه کار ندارد. والدین دانشجویان برای دیدار فرزندان خود باید ویزای توریستی اخذ کنند و نشان دهند که فرزندشان در این کشور اقامت دارد. این فرآیند مشابه دیگر ویزاهای توریستی است و تفاوتی در روند اجرای آن وجود ندارد.

ویزای همراه برای افراد سرمایه‌گذار در اتریش

متقاضیان موفق برای سرمایه‌گذاری یا مشاغل پردرآمد در اتریش می‌توانند درخواست ویزای همراه اتریش را ارائه دهند. در این شرایط، فرد باید درآمد کافی برای حمایت از خانواده خود داشته باشد. در اقامت تمکن مالی اتریش یا همان ویزای خودحمایتی، امکان الحاق خانواده وجود ندارد.

در برخی از انواع سرمایه‌گذاری، مانند کارآفرینی، همراهان سرمایه‌گذار نیز ممکن است بتوانند اقامت دریافت کنند. شایان ذکر است که در اقامت‌های سرمایه‌گذاری اتریش، به غیر از اقامت خودحمایتی (تمکن مالی)، همراهان اجازه کار خواهند داشت و می‌توانند به صورت تمام وقت در کشور اتریش مشغول به کار شوند.

ویزای همراه برای ازدواج در اتریش

برای دریافت ویزای الحاق به همسر در اتریش، متقاضی باید مدارکی ارائه دهد که نشان دهد این زوج مدت طولانی با هم بوده و در این مدت با هم زندگی کرده‌اند. در اتریش تنها از طریق ازدواج می‌توان به صورت قانونی وارد این کشور شده و در آن اقامت داشت.

متقاضی می‌تواند ویزای همراه اتریش را برای ازدواج دریافت کند و در صورتی که تمام شرایط لازم را داشته باشد و دانش اولیه زبان آلمانی را داشته باشد، اجازه کار و تحصیل در این کشور را خواهد داشت. شخص اصلی باید اثبات کند که در اتریش درآمد کافی برای حمایت از خود و همسرش دارد.

مدارک لازم برای ویزای همراه اتریش

برای درخواست ویزای همراه اتریش، مدارک زیر مورد نیاز است:

  1. فرم درخواست ویزای همراه تکمیل شده
  2. درآمد کافی یا تمکن مالی کافی:
    • برای زوج‌های متاهل: ماهیانه ۱۵۲۴ یورو
    • به ازای هر فرزند: ۱۴۹ یورو به این مقدار اضافه خواهد شد
  3. بیمه درمانی: با پوشش حداقل ۳۰ هزار یورو
  4. محل اقامت مناسب: با استانداردهای محلی
  5. عکس پاسپورتی کنونی متقاضی: که بیشتر از ۶ ماه از آن نگذشته باشد
  6. سند ازدواج: (برای همسر)
  7. مدارک اثبات محل اقامت: مانند سند اجاره خانه یا سند ملک
  8. کارت اقامت شخص اصلی
  9. مدرک زبان A1 آلمانی

افرادی که نیاز به ارائه مدرک زبان ندارند:

  • افرادی که زیر ۱۴ سال سن دارند
  • افرادی که به خاطر مشکلات جسمی یا روحی نمی‌توانند مدرک زبان ارائه دهند
  • اعضای خانواده دارندگان کارت قرمز سفید قرمز که در دسته کارکنان بسیار ماهر قرار گرفته‌اند یا دارندگان کارت آبی اروپا
  • اعضای خانواده پناهندگان
  • افرادی که مدرک دانشگاهی مانند لیسانس یا بالاتر دارند
neelacompany وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *